web statistiek

« Vorige 10  Volgende 10 » 
11.website_maken_cms_content_management_system
 
ontdek doc2web cms >>>>>
12.Meerdere beheerders
 
uw doc2webcms website heeft de mogelijkheid een onbeperkt aantal beheerders aan de website toe te voegen om uw website veilig te houden krijgt elke beheerder een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. aanpasbaar voor elke situatie. verschillende rechten voor elke websitebeheerder zijn mogelijk. wanneer uw website wordt onderhouden vanaf een vertrouwde locatie, kunt u doc2web cms uw login informatie laten onthouden, zodat u niet elke keer uw codes hoeft in te voeren. beheerdersrechten voor sommige bedrijven is het nuttig om site beheerders verschillende rechten te geven. als de rechten worden toegepast, heeft de hoofdbeheerder controle over de taakverdeling van de website. een beheerder kan bijvoorbeeld een aantal websitepagina’s wel bijhouden, maar andere pagina’s niet. de aangepaste pagina's kunnen pas worden toegevoegd aan de website na goedkeuring van de hoofdbeheerder. met deze functie kan de werklast van grotere websites over een aantal beheerders worden verdeeld. met meerdere talen websites kan het handig zijn het beheer per taal te verdelen. doc2web cms laat meerdere mensen samen op verschillende delen van de website werken.
13.Dynamische slideshow header
 
een diavoorstelling uniek op elke pagina auto-resize en optimalisatie onbeperkte slideshow creatie, uniek per pagina in-zoomfunctie met tijd- en diepte-instellingen door eenvoudig een aantal afbeeldingen te uploaden maakt u in doc2web cms een diavoorstelling (slideshow). met deze module kunt u een andere diavoorstelling op elke websitepagina tonen of uitzetten, waar u wilt. de snelheid van de diavoorstelling kan aangepast worden. verschillende effecten zijn mogelijk. de afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd voor het internet en op maat gemaakt door doc2web cms. u heeft geen fotobewerking software voor nodig.
14.Dynamische kolom
 
een unieke, dynamische kolom op elke pagina van uw doc2...cms ...site een dynamische kolom kan worden gebruikt om belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. u kunt animaties, afbeeldingen, video’s, tekst, nieuwsartikelen, links oftewel vrijwel alles toevoegen aan een dynamische kolom. om meer variatie toe te voegen aan uw pagina's, kunt u gebruik maken van een dynamische kolom. deze slimme applicatie heeft onbegrensde mogelijkheden en is standaard bij elke doc2... site, (indien het ontwerp het toelaat). u kunt gebruik maken van een dynamische kolom om nieuwsberichten van de paginatekst te scheiden. uw doc2... cms adviseur kan u veel meer toepassingen voor de dynamische kolommodule laten zien. vaak zijn er ...sitepagina's met weinig tekstuele inhoud. door het activeren van een dynamische kolom wordt de ruimte voor de paginatekst minder breed, waardoor er minder lege ruimtes ontstaan.
15.Disclaimer
 
free online marketing dorpsdijk 150 a 3161, ce rhoon nederland ...site disclaimer deze ...site is uitsluitend bedoeld als serviceverlening en ter algemene informatie. indien er sprake is van enig uitleg of advies op deze ...site, heeft dit een algemeen karakter en is de uitleg of het advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. hoewel de informatie op de deze ...site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en free online marketing streeft naar de grootste mate van volledigheid in het verschaffen van informatie, kan free online marketing geen garantie geven dat deze informatie volkomen juist is en/of blijft. bezoekers van de ...site van free online marketing kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan de publicaties op de ...site. free online marketing aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van door free online marketing op de ...site gepubliceerde informatie. alhoewel free online marketing links naar andere internetdomeinen heeft geplaatst met het doel om zijn bezoekers meer informatie te kunnen bieden, heeft free online marketing geen invloed op de verstrekte informatie op deze externe links. vandaar dat free online marketing. zich uitdrukkelijk distantieert van de inhoud van deze externe links. niets van de op de ...site gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van free online marketing. hoewel free online marketing ernaar streeft dat haar ...site continu toegankelijk is, kan free online marketing geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook ontstaan als gevolg van het feit dat haar ...site om welke redenen dan ook, op enig moment voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. de ...site kan tevens tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging. alle rechten zijn voorbehouden. iedereen die zich toegang verschaft tot de ...site van free online marketing wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde.
16.Doc2... zoekmodule
 
met de doc2...cms  zoekmodule vinden ...sitebezoekers wat ze zoeken staat er veel informatie op uw ...site? dan is een goede zoekmodule van groot belang. sommige ...sitebezoekers negeren het navigatiemenu en zoeken via het zoekvakje. de resultaten worden getoond in een lijst met het onderwerp dikgedrukt, direct gelinkt aan de originele artikelpagina's. zoekresultaten worden in de database bewaard elk zoekresultaat levert nieuwe pagina’s op. deze pagina’s zijn ingesteld om te worden geïndexeerd door google. de zoekterm wordt maar een aantal keer weergegeven op de zoekresultaat pagina. hierdoor blijft de pagina nuttig voor degenen die in de ...site zoeken, maar wordt ook door google opgenomen. met de doc2... cms zoekfunctie worden extra pagina’s aan uw ...site toegevoegd, elke keer wanneer een bezoeker een zoekopdracht invoert.
17.Bedankt download
 
u kunt hier doc2... cms downloaden: www.perfectworld.nl/d2w3.52/install voor inlog gegevens neem contact met uw doc2... cms contact persoon. met vriendelijke groeten, doc2... cms team
18.Eigenschappen van Content Management Systeem
 
gemak beheer van meerdere ...sites met een doc2... programma uitgebreide bezoekersmonitoren met analytics en ...stats formulier reply gegevens worden online bewaard met export naar excel of html ...sitepagina aanmaak / update direct vanuit microsoft word data upload direct van excel spreadsheet voor productinformatie, -management en -beheer foto’s worden automatisch opmaatgemaakt en geoptimaliseerd voor headers, fotoalbums, product catalogussen, online winkels enz. zoekmachine vriendelijk twee klik zoekmachine aanmelding met sitemaps xml generator meta tags beheer per pagina of voor de hele ...site seo, link building service voor de hoogste zoekmachine ranking flexibiliteit .net framework voor maximale stabiliteit en flexibiliteit meerdere navigatiemenu’s met meerdere sublink niveaus mogelijk vele kant en klare applicaties voor extra ...sitefuncties ontwerpservice voor custom design of gebruik van eigen ontwerp intranet / extranet met instelbare administrator- en bezoekersrechten koppelingen tussen ...site en externe software en databases mogelijk multi-template design per pagina door aan/uit beheer voor meerdere ...siteonderdelen snelheid korte leertijd door integratie met microsoft word en excel pre-developed sites: klaar voor aanpassing aan de huisstijl van elk bedrijf betrouwbaar doc2... is een van de eerste cms systemen in nederland; met 10 jaar ontwikkeling voortdurend ontwikkelingen en updates van doc2... programma double opt-in voor ...formulieren aanmeldingen eigen geïntegreerde mailing service voor het verzenden van nieuwsbrieven, incl. o.a. ...en en tracking functies
19.Gebruiksvriendelijk CMS
 
doc2... is een gebruiksvriendelijk cms-systeem: gemakkelijk en intuïtief cms, waarmee u veel aanpassingen aan uw ...site zelf kunt doen. uw ...site up-to-date houden speelt een zeer belangrijke rol in uw internetstrategie. uw ...sitebezoekers krijgen het gevoel dat uw bedrijf "leeft" en volop in de markt staat als u regelmatig veranderingen op uw ...site aanbrengt. ook google waardeert ...sites die regelmatig geüpdate worden. zo wordt uw bedrijf zichtbaar voor nieuwe klanten. de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de klantvriendelijkheid maakt doc2... cms een succesvolle internetoplossing voor uw bedrijf. u kunt met gemak alt-tags toevoegen aan afbeeldingen. doc2... ...sites hebben een snelle zoekmodule. een zoekfunctie maakt het voor gebruikers makkelijker om op de gewenste pagina terecht te komen. de laadtijd van de pagina’s van doc2... ...sites is zeer snel door gebruik van ... content pre-generation. voor elke pagina kan een unieke titel worden aangemaakt. een unieke titel maakt pagina’s beter vindbaar. url’s van doc2... ...sites bestaan uit een logische woordcombinatie en bevat geen onlogische parameters. u heeft niet veel informatie nodig om met doc2... aan de slag te kunnen. demonstratie wilt u doc2... in de praktijk zien en ervaren, dan maken wij graag een afspraak met u op ons kantoor in rhoon. doc2... is de kracht achter de ...sites van honderden bedrijven.
20.test1
 
google bedrijfsfoto’s is een initiatief van google en wordt uitgevoerd in nederland door een netwerk van hoog opgeleid, onafhankelijk google bedrijfsfotograven. met gebruik van google street view technologie laat u potentiële klanten uw bedrijf van binnen zien.   google bedrijfsfoto’s biedt de u sterke lokale marketing tools die uw concurrenten waarschijnlijk nog niet hebben. wat u krijgt: u krijgt een spectaculaire virtuele tour van uw bedrijf u krijgt tot 15 hoge resolutie foto’s van in en om u bedrijf uw melding in google zoekresultaat wordt sterk verbeterd uw google+ local ...site wordt uitgevoerd met uw bedrijfsfoto’s en virtuele tour wij helpen u uw virtuele tour te openen in uw ...site uw virtuele tour wordt aan street view gekoppeld
« Vorige 10  Volgende 10 »