Advanced Mailing Service

 

Advanced e-mailing service integrated in Doc2Web CMS

 

Gebruikt door 50.000+ bedrijven in meer dan 100 landen.

 

 

 

  

DESIGN VERSTUREN METEN

Inclusief gebruik van een predesign template
Onze e-mail templates zijn een prima manier om uw eigen campagnes te mailen. Ze zijn perfect om uw bedrijfsimago te presenteren. Als gewenst kunnen wij een unieke template ontwerpen, speciaal voor uw bedrijf. In ieder geval uw mailings zullen mooi en professioneel uitzien.  Als u liever een mailing template door uw reclame bureau laat ontwerpen dan kunnen wij de HTML voor u verzorgen.

Uw campagne inrichten

Begin door uw campagne een naam te geven, Vul het onderwerp in, afzenders naam en e-mailadres, tekst en afbeeldingen kunt u invoeren, zo eenvoudig is het! Social media links kunt u activeren in uw nieuwsbrieven.

 

Onze prijzen maken het nog eenvoudiger. Voor een lage prijs gebruikt u de mailing service inclusief template en mailing credits voor 12 manden. Wij stellen voor u de mailing service in, de template inclusief een content management systeem, wordt voor u bedrijf klaar gemaakt en wij plaatsen een aanmeldformulier op uw website.
Na een korte training bent u in staat uw eigen nieuwsbrieven op te stellen en versturen.  

Voeg uw eigen content toe

Het is makkelijk om uw eigen content in te voeren. Onze “live preview” editor laat u uw e-mail zien terwijl u de inhoud toevoegt. Als u tevreden bent met het resultaat, verstuurt u een test mailing om te zien hoe het eruit ziet. U kunt de mailing direct of op een specifieke datum en tijd versturen.

 

Versturen
Uw aanmeldingen zelf beheren. U heeft volledig beheer over uw mailinglijst, u kunt adressen toevoegen of verwijderen in enkele seconden, handmatig e-mailadressen toevoegen en filteren voor verschillende campagnes.

Onze interface is ontwikkeld om de meest voorkomende handelingen snel te doen. Bekijk onze demo’s om te zien hoe het werkt.

Uw lijsten importeren en exporteren

Het is makkelijk om uw bestaande mailinglijst te importeren.
Met onze eenvoudige tools laat u uw Excel spreadsheets importeren; u kunt uw lijst filteren en subgroepen creëren.

Duplicaten worden automatisch verwijderd, dit bespaart u veel tijd.  

 

Beheer van uitschrijvingen en aanmeldingen

Uitschrijvingen worden automatisch afgehandeld. Deze personen zullen nooit meer uw mailings ontvangen. U hoeft daar niets voor te doen.

 

Om nieuwe aanmeldingen te krijgen kunt u een inschrijfformulier toevoegen op uw website. Met Advanced Mailing Service kunt u dit zelf doen, de code is al beschikbaar voor u. Als nodig en voor Doc2Web klanten plaatsen wij de code.

 

Reportfuncties voor uw marketingresultaten
Onze Tracking opties laat u vele statistieken zien: hoeveel mensen uw e-mail hebben geopend, welke links er zijn aangeklikt, wanneer is uw e-mail doorgestuurd en wie zich heeft uitgeschreven.

Dit is allemaal te zien in een overzichtelijke campagne snapshot.
U ziet gelijk de belangrijkste informatie en u kunt met enkele muisklikken meer specifieke informatie zien.

Wie zijn de meest geïnteresseerde nieuwsbriefontvangers?

U kunt gedetailleerde informatie over uw nieuwsbriefontvangers zien: wie uw nieuwsbrief meerdere keren opent, wie het doorstuurt, naar welk adres en wanneer. Er is een mail-een-vriend optie: als u het gebruikt in uw mailings, ziet u naar wie uw mailings worden doorgestuurd.

Linkactiviteit laat u zien welke links zijn aangeklikt, hoe vaak en door wie. Hiermee ziet u welke links u kunt verbeteren in uw volgende mailings.

Hoe effectief was mijn campagne?

Gebruik de reporttools om de effectiviteit van uw campagnes te meten. Bekijk welke onderwerpen het best werken, welke links de meeste muisklikken geven, welke aanbiedingen het best worden ontvangen. Google Analytics zijn ook inbegrepen.

U kunt  in “real-time” zien  door wie en waar uw mailing wordt geopend en welke links er worden aangeklikt. Zo kunt u de effectiviteit van uw campagne meten.

 

  

Verstuur professionele nieuwsbrieven

Ontwerp professioneel e-mails en nieuwsbrieven met onze templates, of laat ons uw custom  templates ontwerpen.

 

Beheer uw aanmeldingen en relatielijsten

Automatisch aanmeldingen importeren vanaf uw website. Automatisch inschrijf-, uitschrijf- en bounce afhandeling.

 

Krachtige tracking en Analytics

Action rapporten, statistieken en Analytics
Real-time inzicht in wie en waar uw e-mails worden geopend en welke links zijn aangeklikt.

Verbeter ROI door e-mail marketing

Lage kosten, inclusief 5000 mailing credits. U bedient uw mailings met dezelfde interface als uw Doc2Web CMS website.