uw doc2web adviseur

« Vorige 10  Volgende 10 » 
11.website_maken_cms_content_management_system
 
ontdek doc2web cms >>>>>
12.Meerdere beheerders
 
uw doc2webcms website heeft de mogelijkheid een onbeperkt aantal beheerders aan de website toe te voegen om uw website veilig te houden krijgt elke beheerder een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. aanpasbaar voor elke situatie. verschillende rechten voor elke websitebeheerder zijn mogelijk. wanneer uw website wordt onderhouden vanaf een vertrouwde locatie, kunt u doc2web cms uw login informatie laten onthouden, zodat u niet elke keer uw codes hoeft in te voeren. beheerdersrechten voor sommige bedrijven is het nuttig om site beheerders verschillende rechten te geven. als de rechten worden toegepast, heeft de hoofdbeheerder controle over de taakverdeling van de website. een beheerder kan bijvoorbeeld een aantal websitepagina’s wel bijhouden, maar andere pagina’s niet. de aangepaste pagina's kunnen pas worden toegevoegd aan de website na goedkeuring van de hoofdbeheerder. met deze functie kan de werklast van grotere websites over een aantal beheerders worden verdeeld. met meerdere talen websites kan het handig zijn het beheer per taal te verdelen. doc2web cms laat meerdere mensen samen op verschillende delen van de website werken.
13.Dynamische slideshow header
 
een diavoorstelling uniek op elke pagina auto-resize en optimalisatie onbeperkte slideshow creatie, uniek per pagina in-zoomfunctie met tijd- en diepte-instellingen door eenvoudig een aantal afbeeldingen te uploaden maakt u in doc2web cms een diavoorstelling (slideshow). met deze module kunt u een andere diavoorstelling op elke websitepagina tonen of uitzetten, waar u wilt. de snelheid van de diavoorstelling kan aangepast worden. verschillende effecten zijn mogelijk. de afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd voor het internet en op maat gemaakt door doc2web cms. u heeft geen fotobewerking software voor nodig.
14.Dynamische kolom
 
een unieke, dynamische kolom op elke pagina van uw ...cms website een dynamische kolom kan worden gebruikt om belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. u kunt animaties, afbeeldingen, video’s, tekst, nieuwsartikelen, links oftewel vrijwel alles toevoegen aan een dynamische kolom. om meer variatie toe te voegen aan uw pagina's, kunt u gebruik maken van een dynamische kolom. deze slimme applicatie heeft onbegrensde mogelijkheden en is standaard bij elke ... site, (indien het ontwerp het toelaat). u kunt gebruik maken van een dynamische kolom om nieuwsberichten van de paginatekst te scheiden. uw ... cms ... kan u veel meer toepassingen voor de dynamische kolommodule laten zien. vaak zijn er websitepagina's met weinig tekstuele inhoud. door het activeren van een dynamische kolom wordt de ruimte voor de paginatekst minder breed, waardoor er minder lege ruimtes ontstaan.
15.... zoekmodule
 
met de ...cms  zoekmodule vinden websitebezoekers wat ze zoeken staat er veel informatie op uw website? dan is een goede zoekmodule van groot belang. sommige websitebezoekers negeren het navigatiemenu en zoeken via het zoekvakje. de resultaten worden getoond in een lijst met het onderwerp dikgedrukt, direct gelinkt aan de originele artikelpagina's. zoekresultaten worden in de database bewaard elk zoekresultaat levert nieuwe pagina’s op. deze pagina’s zijn ingesteld om te worden geïndexeerd door google. de zoekterm wordt maar een aantal keer weergegeven op de zoekresultaat pagina. hierdoor blijft de pagina nuttig voor degenen die in de website zoeken, maar wordt ook door google opgenomen. met de ... cms zoekfunctie worden extra pagina’s aan uw website toegevoegd, elke keer wanneer een bezoeker een zoekopdracht invoert.
16.Bedankt download
 
u kunt hier ... cms downloaden: www.perfectworld.nl/d2w3.52/install voor inlog gegevens neem contact met uw ... cms contact persoon. met vriendelijke groeten, ... cms team
17.Eigenschappen van Content Management Systeem
 
gemak beheer van meerdere websites met een ... programma uitgebreide bezoekersmonitoren met analytics en webstats formulier reply gegevens worden online bewaard met export naar excel of html websitepagina aanmaak / update direct vanuit microsoft word data upload direct van excel spreadsheet voor productinformatie, -management en -beheer foto’s worden automatisch opmaatgemaakt en geoptimaliseerd voor headers, fotoalbums, product catalogussen, online winkels enz. zoekmachine vriendelijk twee klik zoekmachine aanmelding met sitemaps xml generator meta tags beheer per pagina of voor de hele website seo, link building service voor de hoogste zoekmachine ranking flexibiliteit .net framework voor maximale stabiliteit en flexibiliteit meerdere navigatiemenu’s met meerdere sublink niveaus mogelijk vele kant en klare applicaties voor extra websitefuncties ontwerpservice voor custom design of gebruik van eigen ontwerp intranet / extranet met instelbare administrator- en bezoekersrechten koppelingen tussen website en externe software en databases mogelijk multi-template design per pagina door aan/uit beheer voor meerdere websiteonderdelen snelheid korte leertijd door integratie met microsoft word en excel pre-developed sites: klaar voor aanpassing aan de huisstijl van elk bedrijf betrouwbaar ... is een van de eerste cms systemen in nederland; met 10 jaar ontwikkeling voortdurend ontwikkelingen en updates van ... programma double opt-in voor webformulieren aanmeldingen eigen geïntegreerde mailing service voor het verzenden van nieuwsbrieven, incl. o.a. statistieken en tracking functies
18.Gebruiksvriendelijk CMS
 
... is een gebruiksvriendelijk cms-systeem: gemakkelijk en intuïtief cms, waarmee u veel aanpassingen aan uw website zelf kunt doen. uw website up-to-date houden speelt een zeer belangrijke rol in uw internetstrategie. uw websitebezoekers krijgen het gevoel dat uw bedrijf "leeft" en volop in de markt staat als u regelmatig veranderingen op uw website aanbrengt. ook google waardeert websites die regelmatig geüpdate worden. zo wordt uw bedrijf zichtbaar voor nieuwe klanten. de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de klantvriendelijkheid maakt ... cms een succesvolle internetoplossing voor uw bedrijf. u kunt met gemak alt-tags toevoegen aan afbeeldingen. ... websites hebben een snelle zoekmodule. een zoekfunctie maakt het voor gebruikers makkelijker om op de gewenste pagina terecht te komen. de laadtijd van de pagina’s van ... websites is zeer snel door gebruik van web content pre-generation. voor elke pagina kan een unieke titel worden aangemaakt. een unieke titel maakt pagina’s beter vindbaar. url’s van ... websites bestaan uit een logische woordcombinatie en bevat geen onlogische parameters. u heeft niet veel informatie nodig om met ... aan de slag te kunnen. demonstratie wilt u ... in de praktijk zien en ervaren, dan maken wij graag een afspraak met u op ons kantoor in rhoon. ... is de kracht achter de websites van honderden bedrijven.
19.... CMS
 
at ... we realize your time is valuable, so we like to keep things simple how to update a ... site page open ... (one click) choose a page from the menu in ... click edit in the page properties (second click) the page opens in word update the page close the page (third click) done adding a module to a site page is just as easy, simply choose the module from a list and click it. a module can be a form, a product catalogue or any of the many ... dynamic web applications. see an overview of ... modules.
20.Contact
 
contact informatie free online marketing dorpsdijk 150a 3161 ce rhoon telefoon +31 (0)10 501 4631 gsm 06 246 208 64 e-mail [email protected] kamer van koophandel 24203522 iban: nl78abna0534213464 btw  nl118989455b10 routebeschrijving
« Vorige 10  Volgende 10 »