internet site

« Vorige 10  Volgende 10 » 
11.Meerdere beheerders
 
uw doc2webcms website heeft de mogelijkheid een onbeperkt aantal beheerders aan de website toe te voegen om uw website veilig te houden krijgt elke beheerder een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. aanpasbaar voor elke situatie. verschillende rechten voor elke websitebeheerder zijn mogelijk. wanneer uw website wordt onderhouden vanaf een vertrouwde locatie, kunt u doc2web cms uw login informatie laten onthouden, zodat u niet elke keer uw codes hoeft in te voeren. beheerdersrechten voor sommige bedrijven is het nuttig om site beheerders verschillende rechten te geven. als de rechten worden toegepast, heeft de hoofdbeheerder controle over de taakverdeling van de website. een beheerder kan bijvoorbeeld een aantal websitepagina’s wel bijhouden, maar andere pagina’s niet. de aangepaste pagina's kunnen pas worden toegevoegd aan de website na goedkeuring van de hoofdbeheerder. met deze functie kan de werklast van grotere websites over een aantal beheerders worden verdeeld. met meerdere talen websites kan het handig zijn het beheer per taal te verdelen. doc2web cms laat meerdere mensen samen op verschillende delen van de website werken.
12.Dynamische slideshow header
 
een diavoorstelling uniek op elke pagina auto-resize en optimalisatie onbeperkte slideshow creatie, uniek per pagina in-zoomfunctie met tijd- en diepte-instellingen door eenvoudig een aantal afbeeldingen te uploaden maakt u in doc2web cms een diavoorstelling (slideshow). met deze module kunt u een andere diavoorstelling op elke websitepagina tonen of uitzetten, waar u wilt. de snelheid van de diavoorstelling kan aangepast worden. verschillende effecten zijn mogelijk. de afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd voor het internet en op maat gemaakt door doc2web cms. u heeft geen fotobewerking software voor nodig.
13.Dynamische kolom
 
een unieke, dynamische kolom op elke pagina van uw doc2webcms website een dynamische kolom kan worden gebruikt om belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. u kunt animaties, afbeeldingen, video’s, tekst, nieuwsartikelen, links oftewel vrijwel alles toevoegen aan een dynamische kolom. om meer variatie toe te voegen aan uw pagina's, kunt u gebruik maken van een dynamische kolom. deze slimme applicatie heeft onbegrensde mogelijkheden en is standaard bij elke doc2web site, (indien het ontwerp het toelaat). u kunt gebruik maken van een dynamische kolom om nieuwsberichten van de paginatekst te scheiden. uw doc2web cms adviseur kan u veel meer toepassingen voor de dynamische kolommodule laten zien. vaak zijn er websitepagina's met weinig tekstuele inhoud. door het activeren van een dynamische kolom wordt de ruimte voor de paginatekst minder breed, waardoor er minder lege ruimtes ontstaan.
14.Disclaimer
 
free online marketing dorpsdijk 150 a 3161, ce rhoon nederland web... disclaimer deze web... is uitsluitend bedoeld als serviceverlening en ter algemene informatie. indien er sprake is van enig uitleg of advies op deze web..., heeft dit een algemeen karakter en is de uitleg of het advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. hoewel de informatie op de deze web... met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en free online marketing streeft naar de grootste mate van volledigheid in het verschaffen van informatie, kan free online marketing geen garantie geven dat deze informatie volkomen juist is en/of blijft. bezoekers van de web... van free online marketing kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan de publicaties op de web.... free online marketing aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van door free online marketing op de web... gepubliceerde informatie. alhoewel free online marketing links naar andere ...domeinen heeft geplaatst met het doel om zijn bezoekers meer informatie te kunnen bieden, heeft free online marketing geen invloed op de verstrekte informatie op deze externe links. vandaar dat free online marketing. zich uitdrukkelijk distantieert van de inhoud van deze externe links. niets van de op de web... gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van free online marketing. hoewel free online marketing ernaar streeft dat haar web... continu toegankelijk is, kan free online marketing geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook ontstaan als gevolg van het feit dat haar web... om welke redenen dan ook, op enig moment voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. de web... kan tevens tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging. alle rechten zijn voorbehouden. iedereen die zich toegang verschaft tot de web... van free online marketing wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde.
15.Doc2Web zoekmodule
 
met de doc2webcms  zoekmodule vinden web...bezoekers wat ze zoeken staat er veel informatie op uw web...? dan is een goede zoekmodule van groot belang. sommige web...bezoekers negeren het navigatiemenu en zoeken via het zoekvakje. de resultaten worden getoond in een lijst met het onderwerp dikgedrukt, direct gelinkt aan de originele artikelpagina's. zoekresultaten worden in de database bewaard elk zoekresultaat levert nieuwe pagina’s op. deze pagina’s zijn ingesteld om te worden geďndexeerd door google. de zoekterm wordt maar een aantal keer weergegeven op de zoekresultaat pagina. hierdoor blijft de pagina nuttig voor degenen die in de web... zoeken, maar wordt ook door google opgenomen. met de doc2web cms zoekfunctie worden extra pagina’s aan uw web... toegevoegd, elke keer wanneer een bezoeker een zoekopdracht invoert.
16.Eigenschappen van Content Management Systeem
 
gemak beheer van meerdere web...s met een doc2web programma uitgebreide bezoekersmonitoren met analytics en webstats formulier reply gegevens worden online bewaard met export naar excel of html web...pagina aanmaak / update direct vanuit microsoft word data upload direct van excel spreadsheet voor productinformatie, -management en -beheer foto’s worden automatisch opmaatgemaakt en geoptimaliseerd voor headers, fotoalbums, product catalogussen, online winkels enz. zoekmachine vriendelijk twee klik zoekmachine aanmelding met ...maps xml generator meta tags beheer per pagina of voor de hele web... seo, link building service voor de hoogste zoekmachine ranking flexibiliteit .net framework voor maximale stabiliteit en flexibiliteit meerdere navigatiemenu’s met meerdere sublink niveaus mogelijk vele kant en klare applicaties voor extra web...functies ontwerpservice voor custom design of gebruik van eigen ontwerp intranet / extranet met instelbare administrator- en bezoekersrechten koppelingen tussen web... en externe software en databases mogelijk multi-template design per pagina door aan/uit beheer voor meerdere web...onderdelen snelheid korte leertijd door integratie met microsoft word en excel pre-developed ...s: klaar voor aanpassing aan de huisstijl van elk bedrijf betrouwbaar doc2web is een van de eerste cms systemen in nederland; met 10 jaar ontwikkeling voortdurend ontwikkelingen en updates van doc2web programma double opt-in voor webformulieren aanmeldingen eigen geďntegreerde mailing service voor het verzenden van nieuwsbrieven, incl. o.a. statistieken en tracking functies
17.Gebruiksvriendelijk CMS
 
doc2web is een gebruiksvriendelijk cms-systeem: gemakkelijk en intuďtief cms, waarmee u veel aanpassingen aan uw web... zelf kunt doen. uw web... up-to-date houden speelt een zeer belangrijke rol in uw ...strategie. uw web...bezoekers krijgen het gevoel dat uw bedrijf "leeft" en volop in de markt staat als u regelmatig veranderingen op uw web... aanbrengt. ook google waardeert web...s die regelmatig geüpdate worden. zo wordt uw bedrijf zichtbaar voor nieuwe klanten. de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de klantvriendelijkheid maakt doc2web cms een succesvolle ...oplossing voor uw bedrijf. u kunt met gemak alt-tags toevoegen aan afbeeldingen. doc2web web...s hebben een snelle zoekmodule. een zoekfunctie maakt het voor gebruikers makkelijker om op de gewenste pagina terecht te komen. de laadtijd van de pagina’s van doc2web web...s is zeer snel door gebruik van web content pre-generation. voor elke pagina kan een unieke titel worden aangemaakt. een unieke titel maakt pagina’s beter vindbaar. url’s van doc2web web...s bestaan uit een logische woordcombinatie en bevat geen onlogische parameters. u heeft niet veel informatie nodig om met doc2web aan de slag te kunnen. demonstratie wilt u doc2web in de praktijk zien en ervaren, dan maken wij graag een afspraak met u op ons kantoor in rhoon. doc2web is de kracht achter de web...s van honderden bedrijven.
18.test1
 
google bedrijfsfoto’s is een initiatief van google en wordt uitgevoerd in nederland door een netwerk van hoog opgeleid, onafhankelijk google bedrijfsfotograven. met gebruik van google street view technologie laat u potentiële klanten uw bedrijf van binnen zien.   google bedrijfsfoto’s biedt de u sterke lokale marketing tools die uw concurrenten waarschijnlijk nog niet hebben. wat u krijgt: u krijgt een spectaculaire virtuele tour van uw bedrijf u krijgt tot 15 hoge resolutie foto’s van in en om u bedrijf uw melding in google zoekresultaat wordt sterk verbeterd uw google+ local web... wordt uitgevoerd met uw bedrijfsfoto’s en virtuele tour wij helpen u uw virtuele tour te openen in uw web... uw virtuele tour wordt aan street view gekoppeld
19.Doc2Web CMS
 
at doc2web we realize your time is valuable, so we like to keep things simple how to update a doc2web ... page open doc2web (one click) choose a page from the menu in doc2web click edit in the page properties (second click) the page opens in word update the page close the page (third click) done adding a module to a ... page is just as easy, simply choose the module from a list and click it. a module can be a form, a product catalogue or any of the many doc2web dynamic web applications. see an overview of doc2web modules.
20.Standaard Modules
 
meerdere talen elke nieuwe doc2web ... ondersteunt meerdere talen. u kunt eenvoudig een 2e, 3e, of meerdere talen in uw ... aanmaken. doc2web ondersteunt ook vreemde talen, bv chinees, arabisch, russisch enz. multi administrators u kunt meerdere ... administrators aanmaken. elke administrator heeft zijn / haar unieke inlog codes. als nodig kunnen er verschillende rechten aan administrators worden toegediend. meerdere navigatie menu’s uw doc2web ... ondersteunt meerdere navigatie menu’s op uw .... submenu’s elk navigatiemenu kan over submenu’s beschikken. met doc2web kan het submenu tot 4 niveaus diep. onbeperkte pagina’s geen limiet aan de aantal pagina’s in uw doc2web .... doc2web heeft microsoft word geďntegreerd als pagina editor, hiermee hoeft u geen vreemde html editor te leren. meta tags, per pagina aan te passen u hebt volledig beheer over de meta titels, keywords en description tags per pagina. dynamische kolommen u kunt een andere dynamische kolom op elke pagina van uw doc2web ... activeren. voor pagina’s met vele informatie kunt u de dynamische kolom weglaten. javascript of jquery header een dynamische header kan voor elke pagina uniek zijn of één voor de hele .... afhankelijk van het ontwerp. mail formulieren builder met deze geavanceerde applicatie kunt u onbeperkte formulieren aan uw ... toevoegen en aanpassen. een groot aantal velden zijn beschikbaar. auto-responders bij elk formulier kunt u een auto-responder inschakelen, hiermee wordt een bedankt e-mail auto verstuurd. formulieren antwoorden bewaren na het invullen en versturen van uw webformulier ontvangt u een e-mail, in doc2web wordt de formulierinformatie bewaard. download upload uw pdf’s, .doc’s, jpeg’s, enz. en laten downloaden vanaf uw elke ... pagina. web statistiek algemene bezoekers statistieken, ...maps xml generator en analytics zijn standaard bij elke doc2web ....
« Vorige 10  Volgende 10 »