cms

« Vorige 10  Volgende 10 » 
11.Meerdere beheerders
 
uw doc2webcms website heeft de mogelijkheid een onbeperkt aantal beheerders aan de website toe te voegen om uw website veilig te houden krijgt elke beheerder een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. aanpasbaar voor elke situatie. verschillende rechten voor elke websitebeheerder zijn mogelijk. wanneer uw website wordt onderhouden vanaf een vertrouwde locatie, kunt u doc2web cms uw login informatie laten onthouden, zodat u niet elke keer uw codes hoeft in te voeren. beheerdersrechten voor sommige bedrijven is het nuttig om site beheerders verschillende rechten te geven. als de rechten worden toegepast, heeft de hoofdbeheerder controle over de taakverdeling van de website. een beheerder kan bijvoorbeeld een aantal websitepagina’s wel bijhouden, maar andere pagina’s niet. de aangepaste pagina's kunnen pas worden toegevoegd aan de website na goedkeuring van de hoofdbeheerder. met deze functie kan de werklast van grotere websites over een aantal beheerders worden verdeeld. met meerdere talen websites kan het handig zijn het beheer per taal te verdelen. doc2web cms laat meerdere mensen samen op verschillende delen van de website werken.
12.Dynamische slideshow header
 
een diavoorstelling uniek op elke pagina auto-resize en optimalisatie onbeperkte slideshow creatie, uniek per pagina in-zoomfunctie met tijd- en diepte-instellingen door eenvoudig een aantal afbeeldingen te uploaden maakt u in doc2web cms een diavoorstelling (slideshow). met deze module kunt u een andere diavoorstelling op elke websitepagina tonen of uitzetten, waar u wilt. de snelheid van de diavoorstelling kan aangepast worden. verschillende effecten zijn mogelijk. de afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd voor het internet en op maat gemaakt door doc2web cms. u heeft geen fotobewerking software voor nodig.
13.Dynamische kolom
 
een unieke, dynamische kolom op elke pagina van uw doc2webcms website een dynamische kolom kan worden gebruikt om belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. u kunt animaties, afbeeldingen, video’s, tekst, nieuwsartikelen, links oftewel vrijwel alles toevoegen aan een dynamische kolom. om meer variatie toe te voegen aan uw pagina's, kunt u gebruik maken van een dynamische kolom. deze slimme applicatie heeft onbegrensde mogelijkheden en is standaard bij elke doc2web site, (indien het ontwerp het toelaat). u kunt gebruik maken van een dynamische kolom om nieuwsberichten van de paginatekst te scheiden. uw doc2web cms adviseur kan u veel meer toepassingen voor de dynamische kolommodule laten zien. vaak zijn er websitepagina's met weinig tekstuele inhoud. door het activeren van een dynamische kolom wordt de ruimte voor de paginatekst minder breed, waardoor er minder lege ruimtes ontstaan.
14.Doc2Web zoekmodule
 
met de doc2web...  zoekmodule vinden websitebezoekers wat ze zoeken staat er veel informatie op uw website? dan is een goede zoekmodule van groot belang. sommige websitebezoekers negeren het navigatiemenu en zoeken via het zoekvakje. de resultaten worden getoond in een lijst met het onderwerp dikgedrukt, direct gelinkt aan de originele artikelpagina's. zoekresultaten worden in de database bewaard elk zoekresultaat levert nieuwe pagina’s op. deze pagina’s zijn ingesteld om te worden geïndexeerd door google. de zoekterm wordt maar een aantal keer weergegeven op de zoekresultaat pagina. hierdoor blijft de pagina nuttig voor degenen die in de website zoeken, maar wordt ook door google opgenomen. met de doc2web ... zoekfunctie worden extra pagina’s aan uw website toegevoegd, elke keer wanneer een bezoeker een zoekopdracht invoert.
15.Bedankt download
 
u kunt hier doc2web ... downloaden: www.perfectworld.nl/d2w3.52/install voor inlog gegevens neem contact met uw doc2web ... contact persoon. met vriendelijke groeten, doc2web ... team
16.Eigenschappen van Content Management Systeem
 
gemak beheer van meerdere websites met een doc2web programma uitgebreide bezoekersmonitoren met analytics en webstats formulier reply gegevens worden online bewaard met export naar excel of html websitepagina aanmaak / update direct vanuit microsoft word data upload direct van excel spreadsheet voor productinformatie, -management en -beheer foto’s worden automatisch opmaatgemaakt en geoptimaliseerd voor headers, fotoalbums, product catalogussen, online winkels enz. zoekmachine vriendelijk twee klik zoekmachine aanmelding met sitemaps xml generator meta tags beheer per pagina of voor de hele website seo, link building service voor de hoogste zoekmachine ranking flexibiliteit .net framework voor maximale stabiliteit en flexibiliteit meerdere navigatiemenu’s met meerdere sublink niveaus mogelijk vele kant en klare applicaties voor extra websitefuncties ontwerpservice voor custom design of gebruik van eigen ontwerp intranet / extranet met instelbare administrator- en bezoekersrechten koppelingen tussen website en externe software en databases mogelijk multi-template design per pagina door aan/uit beheer voor meerdere websiteonderdelen snelheid korte leertijd door integratie met microsoft word en excel pre-developed sites: klaar voor aanpassing aan de huisstijl van elk bedrijf betrouwbaar doc2web is een van de eerste ... systemen in nederland; met 10 jaar ontwikkeling voortdurend ontwikkelingen en updates van doc2web programma double opt-in voor webformulieren aanmeldingen eigen geïntegreerde mailing service voor het verzenden van nieuwsbrieven, incl. o.a. statistieken en tracking functies
17.Gebruiksvriendelijk ...
 
doc2web is een gebruiksvriendelijk ...-systeem: gemakkelijk en intuïtief ..., waarmee u veel aanpassingen aan uw website zelf kunt doen. uw website up-to-date houden speelt een zeer belangrijke rol in uw internetstrategie. uw websitebezoekers krijgen het gevoel dat uw bedrijf "leeft" en volop in de markt staat als u regelmatig veranderingen op uw website aanbrengt. ook google waardeert websites die regelmatig geüpdate worden. zo wordt uw bedrijf zichtbaar voor nieuwe klanten. de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de klantvriendelijkheid maakt doc2web ... een succesvolle internetoplossing voor uw bedrijf. u kunt met gemak alt-tags toevoegen aan afbeeldingen. doc2web websites hebben een snelle zoekmodule. een zoekfunctie maakt het voor gebruikers makkelijker om op de gewenste pagina terecht te komen. de laadtijd van de pagina’s van doc2web websites is zeer snel door gebruik van web content pre-generation. voor elke pagina kan een unieke titel worden aangemaakt. een unieke titel maakt pagina’s beter vindbaar. url’s van doc2web websites bestaan uit een logische woordcombinatie en bevat geen onlogische parameters. u heeft niet veel informatie nodig om met doc2web aan de slag te kunnen. demonstratie wilt u doc2web in de praktijk zien en ervaren, dan maken wij graag een afspraak met u op ons kantoor in rhoon. doc2web is de kracht achter de websites van honderden bedrijven.
18.Doc2Web ...
 
at doc2web we realize your time is valuable, so we like to keep things simple how to update a doc2web site page open doc2web (one click) choose a page from the menu in doc2web click edit in the page properties (second click) the page opens in word update the page close the page (third click) done adding a module to a site page is just as easy, simply choose the module from a list and click it. a module can be a form, a product catalogue or any of the many doc2web dynamic web applications. see an overview of doc2web modules.
19.Meerdere talen
 
voorbereid op multi-talen uw doc2web ... site ondersteunt alle vreemde talen en tekens, incl. chinees, arabisch, russisch enz. door te klikken op de taalknop in doc2web ... wordt de site structuur en functies ingesteld voor een volgende taal. uw doc2web ... site heeft de meest gebruikelijke vlaggen al voorgeprogrammeerd. u kunt een nieuwe taal versie onzichtbaar houden totdat de nieuwe pagina's klaar zijn. wanneer gereed, gewoon op de "visible" knopje klikken en de nieuwe taal wordt toegevoegd aan de site.
20.big area
 
doc2web ... werkwijze de hoofd pagina’s worden getekend inclusief productdetail slider module. optie met en zonder productoverzicht worden getekend. bij goedkeuring wordt het omgezet in html uw goedkeuring wordt gevraagd. bij goedkeuring wordt de webshop onderdelen geprogrammeerd. de product afbeeldingen en omschrijvingen worden toegevoegd. de functies worden volledig getest. de payment provider wordt gekoppeld in test mode. wanneer bestellingen foutloos gemaakt kunnen worden kan de webshop “live”gaan. de webshop wordt gemaakt voor franstaligen, de vertalingen worden door opdrachtgever geleverd. afbeeldingen van hoge kwaliteit worden door opdrachtgever geleverd, brillen waarvoor er nog geen fotomateriaal bestaat worden door free online marketing gefotografeerd mits de kwaliteit aan het gewenste niveau voldoet. fotowerk valt buiten deze offerte. de webshop wordt op de servers van free online marketing gehost.
« Vorige 10  Volgende 10 »